ВИДЕО: Колумбия - Чили 0:2 (Копа Америка 2016) полуфинал

ВИДЕО: Колумбия - Чили 0:2 (Копа Америка 2016) полуфинал

Чили победи Колумбия и се класира за финала на Копа Америка Сентинарио.