Далкурд

Статистика за мачове на Далкурд

 • Владение
 • Удари
 • Най-резултатни мачове на Далкурд
 • Най-резултатни мачове срещу Далкурд
 • Мачове на Далкурд с най-много корнери
 • Мачове на Далкурд с най-много засади
 • Мачове на Далкурд с най-много фалове
 • Най-резултатни мачове
 • Мачове с най-много удари
 • Мачове с най-много засади
 • Мачове с най-много корнери
 • Мачове с най-много фалове