ВИДЕО: Фиорентина - Ювентус 2:1 (Серия А) сезон 2016/2017

ВИДЕО: Фиорентина - Ювентус 2:1 (Серия А) сезон 2016/2017

Фиорентина победи лидера в Серия А Ювентус със 2:1.